26 Septembar 2020
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 03 Avgust 2014 22:44

Nestala Slađana Rizvić ?

Redakciji portala "Dnevnog avaza" obratio se Alen Rizvić (27)  sa informacijom da je njegova 19-godišnja supruga Slađana Rizvić ( djevojačko Ćavlina) nestala jučer u Zenici.  Prema njegovim riječima, zadnji put sa Slađanom je razgovarao jučer oko 11 sati. Trebala je krenuti iz njihovog stana i sresti se sa Alenom koji ju je čekao u gradu. No, od tada, Slađana je nedostupna na telefon. Očajni suprug njen je nestanak danas prijavio i u policijsku stanicu u Zenici.

 

- Dva dana oka nisam sklopio. Ne jedem i ne pijem. Nije imala razloga otići, sve sam joj pružio. Strah me da ju neko nije uhvatio - kaže Alen i dodaje da je suprugu tražio i na njenom bivšem radnom mjestu u jednom zeničkoj pekari, ali, kako kaže, ni tamo nije dolazila. Podsjetimo, ovaj mladi bračni par rodom iz Busovače u žižu bh. javnosti došao je u oktobru 2011. godine. Prije tri godine maloljetna Slađana, pristala je na vanbračnu zajednicu, sa Alenom. Njeni roditelji tada su ga prijavili za otmicu 16-godišnje Slađane, no, djevojka je sve negirala u policiji rekavši da je od kuće otišla samovoljno. Roditelji su bili protiv njihove veza i zbog činjenice što je Alen tada bio na odsluženju zatvorske kazne u KPZ Zenica. Alen danas tvrdi da je uprkos svim problemima njihova ljubav pobijedila sve prepreke.

 

- Vjenčali smo se 10. januara ove godine. Ne vjerujem da je Slađana otišla roditeljima. S njima više nije bila u kontaktu. Sve sam joj pružio – objašnjava Alen.

 

AVAZ

 

alen i sladjana-facebook