29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 11 Juni 2014 22:09

Čelnici HDZ 1990 u Zenici

Izaslanstvo HDZ-a 1990 predvođeno predsjednikom Martinom Ragužom, dr. Nediljkom Rimcom, Ivicom Gašparom, Lukom Faletarom, Srećkom Borasom, Jozom Ćosićom i Antom Jankovićem,  nalazi se u obilasku šireg teritorija koji je bio zahvaćen nedavnim poplavama, odnosno prostorima na kojima su se dodatno aktivirala i klizišta kao posljedica tih poplava.

 

Izaslanstvo HDZ-a 1990, tako je u prijepodnevnim satima 11. lipnja 2014. godine, otpočelo svoj obilazak u  Zenici, gdje je dočekano od strane predsjednika Županijskog odbora Zeničko-dobojske županije HDZ-a 1990 i dopredsjedatelja Gradskog vijeća Grada Zenice, gospodina Zdenke Kolaka.

 

Po riječima predsjednika Raguža, otpočinjanje obilaska baš u Zenici, niti je slučajno niti samo simbolično, već je i znak potpore ovom kraju i njegovoj lokalnoj organizaciji HDZ 1990 koja na čelu s predsjednikom ŽO i OO HDZ 1990 Zdenkom Kolakom već dulje vrijeme izvrsno radi, ali i svim žiteljima Zenice i zeničkog kraja, prije svega onim direktno pogođenim poplavama i klizištima, kojima se najiskrenije i konkretno želi pomoći, na čemu su već bile poduzimane urgentne mjere neposredno nakon poplava, ali će se nadalje nastojati i sustavno, te strateški pomoći.

 

HDZ 1990/Kockice.ba