29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 11 Maj 2014 21:02

Galerija: Ispit auto-spretnosti

Učešće na današnjem takmičenju uzelo je preko 50 takmičara iz sedam bh. kluba, te oko 20-ak takmičara iz Srbije i Hrvatske, a takmičenje je održano u četiri klase. Najuspješniji u prvoj klasi bio je Zeničanin Dino Mujačić, drugoplasirani je bio Zlatan Dželilović iz kluba EEM Jajce, dok je na trećem mjestu bio Alija Karabšić iz SAK Komotin. 

 

U drugoj klasi najuspješniji je bio Merim Julardžija iz EEM-a, drugoplasirani je bio Alden Sušić iz AK Jajce, dok je trećeplasirana bila Nada Dželilović iz EEM-a. U klasi tri ponovo su briljirali članovi kluba EEM iz Jajca. Prvo mjesto je osvojio Mesud Krpo, drugo Amir Hrnjić, dok je treće mjesto osvojio domaćin Edmin Aganović.

 

U posljednjoj klasi takmičenja prvoplasirani je bio Muamer Julardžija (EEM), drugo mjesto je pripalo Salki Duranoviću (SAK Komotin), dok je na trećem mjestu bio Adis Julardžija iz (SAK Komotin) Jajca.

 

Najuspješniji klub na današnjoj vožnji spretnosti bio je EEM Jajce, drugoplasirani je zenički ZAK, dok je treće mjesto osgirao "Komotin" Jajce. U kategoriji invalida najuspješniji su bili Tuzlak Sejfo Muhić, drugo mjesto je također pripalo Tuzlaku Murisu Zabiću, a treće mjesto je osvojio Zlatan Atiković iz Jajca.

 

Najspretnije žene na današnjem takmičenju bile su Nada Džehilović, Dženana Hadžirašidović i Amra Duranović.

 

Organizatori su istakli da su zadovoljni odzivom takmičara te organizacijom, a nadaju se još većem odzivu i naredne godine.

 

KLIKNI OVDJE  da vidiš foto GALERIJU sa Kamberovića polja

 

txt: Elmedin Mehić, Klix

foto: Jasmin Hadžić, Avaz