20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 11 Maj 2014 02:26

Peugeot Road Show 7.6. u Zenici

Peugeot je započeo druženje sa ljubiteljima te automarke, u sedam bh. gradova.  Tokom Peugeot Road Showa svi posjetioci imat će priliku vidjeti i testirati aktualne modele koje Peugeot nudi na bh. tržištu. 

 

Početno druženje s ljubiteljima Peugeota bilo je u Sarajevu, a nakon Sarajeva, ovaj peti Peugeot Road Show nastavlja se u Mostaru, 16. maja, potom 22. maja u Banjoj Luci, 23. maja u Doboju, te 24. maja u Brčkom. Krajem mjeseca, 31. maja, Road Show je u Bijeljini, a završava 7. juna u Zenici. 

 

- Ponosni smo što nastavljamo tradiciju Peugeot Road Showa i ove godine. U sedam bh. gradova svi zainteresovani posjetioci će imati priliku vidjeti aktualne modele iz naše ponude, te će dobiti više informacija o našim najpovoljnijim servisnim uslugama koje nudimo vlasnicima i vlasnicama Peugeot vozila u BiH, ali će također imati priliku obaviti i testne vožnje. Svi posjetioci će imati priliku vidjeti i novi Peugeot 308 koji je svojim kvalitetom i ekonomičnošću osvojio nagradu najboljeg evropskog automobila za 2014. godinu - kaže Danijel Despotović, direktor marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.