25 Maj 2020
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 05 Februar 2014 23:35

100% priroda, 100% zdravlje

100% priroda – 100% zdravlje! Danas, u vremenu teških životnih uvjeta (nekvalitetna ishrana, zagađenost zraka i okoline, stres), gotovo svaki organizam iziskuje određene dodatke za vlastitu zašitu, jačanje svog odbrambenog sistema (imuniteta). To se najuspješnije postiže izborom 100% prirodnih preparata i dodataka prehrani, koji ne samo da generalno obogaćuju imunološki sistem, nego imaju specijalna dejstva na teže devijacije i promjene u ponašanju organizma. Vrlo dobro znamo da su gore pobrojani faktori najčešći uzročnici svih oboljenja.

Mi smo Natural zone d.o.o. kreativni team, i naše tržište smo osigurali 100% prirodnim preparatima i dodacima prehrani, ranije ispitanim i uveliko dokazanim na najvećim svjetskim tržištima. Ekskluzivni smo zastupnik australskog branda Rochway, grupacije čiji su probiotici i 100% prirodni dodaci prehrani prisutni u preko 30 zemalja svijeta.Zvanična univerzitetska istraživanja dokazala su izrazito učinkovito djelovanje Rochway preparata na imunološki sistem kroz nekoliko načina, od pojačanja procesa fagocitoze kao primarnog imunološkog procesa, do borbe sa stanicama karcinoma koje napadaju organizam.

Natural zone je prvi na područje BiH donio 100% prirodne preparate proizvedene u potpunosti od ploda i lišća papaje (lat. Carica Papaya), koja, dokazano, ima najjače dejstvo na imunološki sistem čovjeka.

Naša “puna usluga” podrazumijeva ne samo distribuciju preparata, već i besplatno savjetovanje o izboru prirodnih terapija. Naš zvanični web site (www.naturalzone.ba) i naša službena Facebook stranica (www.facebook.com/naturalzone.zenica) donose najveće svjetske priče o prirodnim lijekovima i za “svakodnevna” i za najteža oboljenja, a sve u režiji priznatih svjetskih stručnjaka, naučnika i medicinskih radnika. Putem gore navedenih formi, kao i putem telefona na +387 61 799 543 ili +387 32 83 47 74 možete nas kontaktirati i obratiti nam se u slučaju potrebe za izborom prirodne terapije za bilo koji vid oboljenja.

Paleta preparata koje nudimo sastoji se od:

papaja35* Papaya 35 MultiplyPLUS - “Papaja bi trebala biti bitan vojnik armije boraca protiv karcinoma.”

* Ekstrakt lišća papaje (tečnost/kapsule)Ekstrakt koji se kombinira sa fermentiranom Papayom za snažno antitumorsko dejstvo i procese oporavka od hemoterapija, hirurških i radioterapija (zračenja)

* Čaj od lišća papajespravljen od 100% listova papaje, izrazito učinkovitih za probleme i oboljenja probavnog trakta

* Ekstrakt lišća masline“Maslina: drvo života!”

* Immun – Prolongpreparat za snažno i brzo jačanje imuniteta

* Ginger Prostate Formulapreparat za muškarce srednje  dobi sa problemima sa prostatom

* Meno – Cloverpreparat za žene koje su na ulasku ili su ušle u proces menopauze.

* Aller Inflame –preparat za brzo i efikasno gašenje upalnih procesa i alergija

* Ekstrakt lišća masline sa šumskim voćem – Maslinovo lišće sa ukusnim šumskim voćem

Pregledajte, proučite, raspitajte se. Kontaktirajte nas. Uđite u svijet zdravih navika i tako pomozite sebi i svom zdravlju. Jer…

 

100% priroda – 100% zdravlje!

 Natural zone team

www.naturalzone.ba

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 +387 61 799 543 
..

.