28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 24 Januar 2014 01:04

Donatorska Crveno-crna večer

Upravni odbor Rukometnog kluba ,,Čelik'' je odlučio se u utorak 28. januara održi svečanost povodom najboljih sportskih rezultata postignutih u 64 godine postojanja ovog Kluba.

 

- U 2013. godini osvojili smo šampionsku titulu Premijer lige BiH za sezonu 2012./2013., kao i jesenju titulu Premijer lige na kraju 2013. godine. To su najbolji sportski rezultati u 63 godine postojanja ovog kluba, pa smo odlučili da održimo malu svečanost, gdje će najzaslužnijim biti uručena prigodna priznanja. Postoje u stvari dva osnovna razloga što smo se odlučili da baš sada održimo ovu svečanost, pa ako hoćete da je nazovemo - donatorsko ,,Crveno-crno veče''. Prvo, mi smo u posljednje četiri godine samo radli, radili i postizali velike rezultate, a nikada  nismo imali vremena za slavlje, a red je da obilježimo makar (2013.) najuspješniju godinu u istoriji Kluba. U narednoj godini, kada se navrša 65 godina postojanja rukometnog kluba ,,Čelik'' mi ćemo svečano obilježiti taj jubilej i zahvaliti se svim generacijama rukometaša i rukometnih radnika  koji su doprinjeli  razvoju Kluba u njegovoj istoriji. Drugi razlog da baš sada održimo  ,,Crveno-crne veče'' je  finansijska situacija zbog koje smo u posljednje vrijeme (opravdano) često  kukali, čime nanosimo nepravdu onim kompanijama i pojedincima koji su i do sada  pomagali i pomažu  rad ovog kluba koliko mogu i na taj način doprinose postizanju vrhunskih sportskih rezultata koji su prisutni gotovo četiri godine. Istovremeno na ovoj svečanosti želimo da pružimo šansu svim onim ljubiteljima rukometa i sporta uopšte  koji žele da pomognu Klub – kaže Pane Škrbić, predsjednik kluba.


- Specijana priznanja i zahvalnice biće uručene za čak 20 kompanija i pojedinaca koji su u 2013. godini pomogli rad kluba, te aktivistima  Kluba, igačima i novinarima – zaključuje Škrbić.  Valja istaći da   ,,Crveno-crnoj večeri'' mogu pristvovati svi koji  imaju  želju da sudjeluju u ovoj istorijskoj noći RK ,,Čelika''. Za 100 KM donacija klubu, koja se uplaćuju isključivo na račun Kluba kod ,,Moje banke'' broj: 137-480-60021945-52 uplatilac dobija status ,,Donatora''.  Svaki donator koji uplati 100 KM dobiće pozivnicu za svečanost, godišnju ViP ulaznicu za sve utakmice Kluba u ovoj godini, svečanu večeru i zabavu, te druženje sa rukometašima. Ko želi da prisustvuje – neka se odmah javi u prostorije RK ,,Čelika'' (kod Hotela Internacional), te našim aktivistima i tehničkom sekretaru Kluba Feridu Begagiću Backu (062 942 398), na tel. 246 246, na fax. 420 705 ili mail 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Kompanije za donaciju u iznosu od 500 KM na račun Kluba dobijaju 10 VIP ulaznica za cijelu godinu, a uplatiti, naravno,  mogu i veći ili manje iznos od tog iznos, a za što dobijaju adekvatan broj ViP ulaznica za sve utakmice RK ,,Čelika''. Sav prikupljeni novac sa ove donatorske večeri biće utrošen za pokriće troškova takmičenja. 

 

Ulaz na svečanost je dozvoljena samo uz pozivnicu.