29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 12 Januar 2014 05:48

Karatisti na svježem zraku

Dva zenička Karate kluba, "Nico" i "Kumite", već drugi vikend zajedno organizuju izlet na Smetove. Kao i mnogi naši sugrađani, i sami smo u potrazi za čistim zrakom na kojem ćemo u lijepom druženju provesti bar dane vikenda. Naši mladi sportisti su istinski uživali u blagodatima prirode, prelijepom druženju, a odradili smo i poneku katu.

 

Iako nas je prošli vikend dočekao prohladni vjetar, to nas nije spriječilo da se lijepo provedemo. Upornost karatiste nas je natjerala da ponovimo izlet nadajući se ljepšem vremenu. Današnji subotnji dan nam je svakako dopunio sve što nismo imali prošli vikend, sunce, vedro nebo bez vjetra i lagane šetnje smetovskim livadama.  

 

I roditelji su iskoristili priliku za ugodno ćaskanje na prelijepom zeničkom izletištu prepunom naših sugrađana. Lagana kafica, čaj, roštilj, ... su dodatno uljepšavali ove neobično tople januarske dane.

 

U planu i programu ova dva Karate kluba su, pored mnogobrojnih priprema i takmičenja, svakako i izleti i druženja kao što je ovo. Osim što smo kolektiv koji u sportu pravi izvanredne rezultate, smatramo da smo još bolji kada je u pitanju dobro druženje.

 

Atmosferu sa protekla dva izleta možete pogledati na fotografijama na sljedećem linku:

https://www.facebook.com/zekumite/media_set?set=a.582222078512633.1073741840.100001745383160&type=3&uploaded=83

 

Press Nico&Kumite