16 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 10 Januar 2014 06:02

Čelik: pripreme u ponedjeljak

Šef stručnog štaba RK ,,Čelika'', vodeće ekipe Premijer rukometne lige Bosne i Hercegovine, zakazao je početak priprema za ponedjeljak, 13. januara u Gradskoj areni Zenica.

 

- Radićemo dva puta dnevno u Gradskoj areni Zenica i na Kamberovića polju. Nadam se da su se igrači dobro odmorili i da ćemo do nastavka prve-stva ovih petnaestak dana dobro iskoristiti i da ćemo biti spremni za prvo prvenstveno kolo, gdje se već 1. februara u Sarajevu sastajemo sa jednim od konkurenata za naslov prvaka -  RK ,,Bosnom'' – kaže Zdenko Antović, trener,,Čelika''.

 

- Najvažnije je da svi igači ostali na okupu. U timu u nastavku prvenstva ostaje i Davor Kadić, ali i svi ostali igrači koji su zasluženo osvojili prvo mjesto u jesenjm dijelu prvenstva u Premijer ligi BiH, čak sa 6 bodova više od drugoplasiranih  RK ,,Dervente''  i  RK ,,Bosne'' – ističe  Pane Škrbić, predsjednik kluba. Naši ciljevi ostaju isti - oni koje smo zacrtali na početku prvenstva: prvo mjesto u Premijer ligi BiH, osvajanje Kupa Bosne i Hercegovine i izlazak  u Evropu. Imamo dobru ekipu, dobre momke i  ti ciljevi su realni  – kaže Škrbić.