28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 03 Januar 2014 12:41

Svi povrijeđeni pušteni kućama

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-17 u blizini petlje u naselju Blatuša kod Zenice lake tjelesne povrede zadobilo je pet osoba. 
 
- U 12.05 sati na Odjel urgentne medicine dovezeno je pet osoba koje su povrijeđene u toj saobraćajnoj nesreći. Nakon obrade konstatirano je da su S.I., koja je bila u jednom automobilu, te porodica iz drugog automobila, inicijala N.G., I.S., N.A. i N.N., zadobili lakše povrede, te su pušteni na kućno liječenje - saopćila je Džanana Hedžić, portparol Kantonalne bolnice Zenica. 

U nesreći je sudjelovao kamion-šleper vlasništvo preduzeća As grupa, registarskih oznaka J 17 M 168, sa vozačem Muhamedom B. i tri putnička automobila - automobil BMW zagrebačkih registarskih oznaka ZG-6254 EB, sa vozačem Goranom B., vozilo marke BMW, italijanskih registarskih tablica EJ 034 XP, koji je vozio Amir N. i automobil marke Peugeot 308 registarskih oznaka J 24 M 326, kojim je upravljao Ibrahim C. 

Saobraćaj na dijelu magistralnog puta je u prekidu i odvija se zaobilaznicom kroz grad. 

Uviđajne radnje obavljaju pripadnici policije MUPZDK-a, a nakon završetka svih istražnih radnji izvještaj o uzrocima te saobraćajne nesreće dat će vještaci saobraćajne struke. 
 
 
udesm17-portal5