28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 23 Oktobar 2013 18:54

Novi kanali u Telemach ponudi

Kablovski operater Telemach obaviještava svoje korisnike da je digitalna TV ponuda obogaćena novim kanalima za koje su upravo korisnici iskazali posebno interesovanje. Vodeći računa da u TV ponudi budu što zastupljeniji kvalitetni domaći i regionalni kanali, ponuda Telemacha je obogaćena TV kanalima Kanal 6, Prva Plus, Posavina TV, RTS 2 i B92 Info.

 

Navedeni kanali bit će sastavni dio D3 platforme i to u D3 Start paketu koji je sastavni dio Telemach DUO i TRIO MIX paketa. Pored ovih kanala, korisnici koji imaju HD resiver u osnovnom D3 start paketu ubuduće će moći pratiti i dva kanala u HD rezoluciji - Face TV HD i Viasat Nature/History HD.


Zenica
Prva +
46
Kanal 6
21
Posavina TV
22
Face TV HD
319
Viasat Nature/History HD
324
 


Korisnici koji nemaju HD prijemnik ostvaruju mogućnost praćenja HD kanala u D3 start paketu instalacijom D3V2.0 prijemnika koji mogu dobiti na način da potpišu novi Ugovor na 24 mjeseca za usluge DUO TV + NET ili TRIO, ili doplate jednokratno 50 KM za zamjenu prijemnika. 

Više o novim kanalima: 

Posavina TV 

Posavska televizija krenula je sa radom 10.04.2009. godine kao prva internet televizija u Bosni i Hercegovini. 
Svojim gledateljima omogućava prikaz svih aktuelnih zbivanja u Bosanskoj Posavini. 
2012. godine urađen je redizajn stranice Posavske Televizije te je stranica prikazana kao portal sa najnovijim vijestima iz Posavine sa slikama a i sa video prilozima. 
Više o kanalu na: www.posavinatv.com 


PRVA PLUS 

PRVA PLUS počela je sa emitiranjem 14. listopada 2013 kao prvi u nizu tematskih kablovskih kanala PRVE TV. 
Kanal PRVA PLUS je zabavnog karaktera, bez informativnog programa i emisija uživo. 
Programska šema sadrži: nove serije, filmove, kao i odabrane reprize emisija koje su bile najpopularnije na TV PRVA. 
Više o kanalu na: www.prva.rs 


Kanal 6 

Kanal 6 je narodna televizija osnovana početkom 2013. godine u Travniku. Misija kanala je da zabavi i informira obične ljude u Bosni i Hercegovini i dijaspori. Informativni program Kanal 6 televizije je fokusiran na Bosnu i Hercegovinu dok su drugi programi interesantni svim gledaocima sa područja bivše Jugoslavije. 
Na Kanal 6 televiziji gledaoci će moći pratiti brojne emisije kao što su: Narodno veselje, U selo na sijelo, Narodnih top 10, Sportska groznica, Razgovori u šest, Kralj diskoteka i sl. 
Više o kanalu na: www.kanal6.ba 

RTS 2 

Radio – televizija Srbije ima zadatak da informira, obrazuje i zabavi, ali predstavlja instituciju koja ima posebnu ulogu u društvenom , kulturnom i političkom životu Srbije. Njegujući vrijednosti demokratskog društva, oslobođen uticaja političke pristranosti RTS kao javni servis doprinosi boljem kvalitetu života svakog pojedinca i društva u cjelini. 
Više o kanalu na: www.rts.rs 

B92 info kanal 

B92 info kanal emituje vijesti 24 sata dnevno 7 dana u sedmici .Kvalitetne i pravovremene informacije u svakom trenutku dana. 
Više o kanalu na: http://www.b92.net