22 Septembar 2020
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 06 Oktobar 2013 06:20

Želite raditi za Samsung?

Južnokorejski je div otvorio prijave za prvi europski dan razvojnih inženjera, koji će biti održan u Londonu 18. novembra. Bit će to prilika za pridruživanje Samsungovom europskom developerskom programu


Događaj, koji će biti održan u Londonskom filmskom muzeju, pružit će uvid u nove alate i usluge koji omogućavaju developerima razvoj aplikacija za širok raspon Samsungovih pametnih uređaja.

Cjelodnevno događanje obuhvatit će tehnička predavanja i predavanja o razvoju poslovanja te pružiti svim zainteresiranima jedinstvenu priliku da se upoznaju sa Samsungovom naprednom tehnologijom i stvore trajne veze s europskim timom te tvrtke. Sudionici će upoznati Samsungov europski program za razvojne inženjere, koji omogućava suradnju sa Samsungom u Europi.

Predavanja i prezentacije Samsungovog tima pokrit će ključne teme, uključujući posljednje informacije o Samsungovim razvojnim alatima uključujući Mobile SDK, kupovinu unutar aplikacija i Smart TV, tehničke informacije o Tizen platformi uključujući izvorna i internetska aplikacijska programska sučelja (API) od arhitekta platforme, Alvina Kima te priliku za rad na Samsungovim platformama, uključujući Hub, Wallet, Hyper Local Content i poslovna rješenja.

Ulaznice za Samsungov europski dan razvojnih inženjera su besplatne, ali je broj mjesta ograničen. Dodatne informacije o konferenciji, uključujući upute za prijavu, mogu se pronaći na adresi www.samsungdevday.com

Želite li komunicirati s njima putem društvenih mreža, koristite hashtag #SamsungEUDevDay i korisnički račun na Twitteru račun ili ih potražite na Facebooku i Google+.