20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 05 Septembar 2013 20:39

Foto: Slovaci u Zenici

Reprezentacija Slovačke odradila je trening pred meč sa BiH koji se igra sutra na Bilinom polju u Zenici. Slovaci su tokom dana stigli u BiH, a u večernjim satima su i trenirali na odličnom travnjaku Bilinog polja.

 

Prema ranijim najavama, Slovaci u BiH dolaze da pokušaju iznenaditi i tako zadržati šanse za plasman na SP u Brazil, a u izjavama prije utakmice bili su veoma optimistični. Fudbalske reprezentacije Bosne i Hecegovine i Slovačke će sutra na stadionu Bilino Polje u Zenici odigrati utakmicu u okviru kvalifikacija za SP u Brazilu 2014. godine. Tom prilikom je u Zenici održana press konferencija, a selektor Slovaka Jan Kozak istakao je da ukoliko publika ode zadovoljna sa stadiona, da će i on biti zadovoljan.

 

''Ako ljudi izađu sa utakmice zadovoljni i ja ću biti zadovoljan. Gledajući po tabeli Bosna i Hercegovina je veliki favorit, te su veoma uigrani. Tu se nalaze igrači koji igraju u jakim evropskim timovima, ali bez obzira na sve, mi se nećemo braniti, jer i mi imamo dobar igrački kadar i ponudit ćemo dobar nogomet i svjesni smo činjenice da će nam pobjeda dati novu nadu'', istakao je selektor Slovačke Jan Kozak.

 

FOTO FB GALERIJA JASMINA HADŽIĆA