29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 31 Juli 2013 19:10

FC Udinese na Bilinom

U prostorijama press salona stadiona "Bilino polje" u Zenici, italijanski prvoligaš Udineze održao je konferenciju za medije. Povod za press je sutrašnja utakmica 3. pretkola Evropske lige na stadionu Bilino Polje, na kojoj su govorili o ambicijama Udinezea za sutrašnju utakmicu protiv Širokog Brijega na Bilinom Polju.  Prisutnima su se obratili trener Udinezea Francesco Guidolini i napadač Udinezea Antonio Di Natale.

 

"Iako se ova utakmica ne doima važnom, ipak se služimo istom strategijom koju smo imali do sada i prilazimo sa poštovanjem i odlučnošću da pokušamo napraviti nešto", izjavio je Guidolini. Odgovor na pitanje novinara povodom toga da su favoriti:

 

"Nije bitno da li smo favoriti ili ne, imamo istu dozu preparacije i ne možemo ići u utakmicu sa idejom da smo favoriti i da tako nastupimo"-izjavljuje trener Guidolini. Napadač Udinesea, Antonio Di Natale, je kazao da će u sutrašnji meč morati ući maksimalno ozbiljno te da ništa ne smiju prepustiti slučaju. Sastav Udinesea još nije poznat. Trener Guidolini je dodao da je Široki Brijeg protivnik koji zahtjeva dosta analiziranja, te da će se sutra odlučiti za formaciju i igrače koji će istrčati na teren.

 

Nakon konferencije za novinare, u 18:30 sati na stadionu Bilino Polje počeo je trening Udinezea.. 

 

FOTO GALERIJU SA TRENINGA, TE DOLASKA ITALIJANA MOŽETE VIDJETI KLIKOM OVDJE

NA FACEBOOK GALERIJI ZENICABLOGA KOJU JE PRIREDIO JASMIN BLICKO HADŽIĆ

 

 

 

 

 

 

E. Imamović za Zenicablog