29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 20 Juli 2013 07:11

Usluge Foto Žunić

Naš svijet fotografije započeo je 60-tih godina. Za to vrijeme nastojali smo pratiti razvojni put i dostignuća foto industrije, te iste primjenjivati u svome radu. Trenutno poslujemo sa 11 poslovnica na području BIH , kao i putem Internet platforme u sistemu on-line prodaje artikala i internet izrade digitalnih fotografija. 


Navedenim sistemom i konstantnim ulaganjem u razvoj i tehnologiju nastojimo svojim mušterijama poboljšati ponudu i kvalitet po razumnoj cijeni. Stečena znanja i iskustvo u domenu fotografije svakodnevno primjenjujemo pri sudjelovanju u vama bitnim događajima koje trajno bilježimo. Trudimo se da svojim klijentima ponudimo što više te da isti budu zadovoljni. Rezultat toga je i 50-godišnja tradicija kroz koju smo pronašli put do samog vrha u oblasti kojom se bavimo, u našoj državi.

 

Prateći trendove, u našu ponudu smo uveli izradu fotobook-ova raznih formata, kao trajne uspomene na vama bitne događaje, po pristupačnim cijenama. Detaljnije u bilo kojoj od naših poslovnica, gdje će vam ljubazno osoblje prezentirati koncept, ideju i primjer fotobook-a. Ne dozvolite da vaše uspomene padnu u zaborav gubljenjem podataka sa vašeg hard diska. Posjetite nas i trajno sačuvajte vaše uspomene!

 

fzvjen4

 

 

Pored toga, vama na usluzi je i profesionalni tim fotografa i snimatelja firme Foto Žunić

 

 

 

 

 

Sve informacije oko fotografisanja i snimanja vječanja potražite na http://www.fotozunic.com/vjencanje_fotozunic/ ili u bilo kojoj našoj poslovnici

 

 

Vaš Foto Žunić