29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 18 Juli 2013 22:03

Tribina DF u Zenici

U sali Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici večeras je održana prva Javna tribina i promocija Demokratske fronte.  Prisutnima su se obratili predsjednica Kantonalnog odbora Alma Kratina, član Predsjedništva DF-a Mensura Beganović, generalni sekretar Sifet Podžić, te predsjednik Fronte Željko Komšić. Uz  prigodno obraćanje, Komšić je uručio prve članske karte pojedincima iz svake od općina ZDK, a potom odgovarao na pitanja prisutnih u sali. 

 

 

- Ja se zahvaljujem prije svega ljudima iz Kantonalne organizacije Demokratske fronte na prilici da se vidimo i razgovaramo. Naša adresa su građani ove zemlje i mi hoćemo s vama da pričamo. Nećemo da se svađamo s drugim strankama ako ne moramo, a može i to ako treba. Prije svega želimo da čujemo šta vi želite. Dakle, formirali smo stranku i sada smo u fazi širenja infrastrukture, i stvari su krenule i to je ono što nas čeka u narednom periodu - istakao je Komšić. 

 

- Želimo da ovoj zemlji pomognemo, a ne da mislimo o tome ko će biti na kojoj poziciji. Ova zemlja traži nešto drugo, da se nešto uradi za nju i vrijeme je da se nešto pozitivno napravi, a ova stranka je na to spremna - dodao je on.