20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 06 Juli 2013 08:13

Boks uživo na Face TV

Ekskluzivno na FACE-u: bokserski meč Adnan Redžović - Alexander Vasilev -  Bokserski spektakl na FACE-u: meč između Adnana Ćatića i Predraga Radoševića 

 

Večeras, u subotu, 6.jula. 2013.odmah nakon Centralnog dnevnika,  FACE uživo prenosi bokserski meč između bh. borca Adnana Redžovića i Rusa Alexandera Vasileva. Prema trenutnom rasporedu, meč bi trebao početi u 20:00 sati.  Meč će uz komentatora Marjana Mijajlovića pratiti i analizirati uvaženi bokserski stručnjaci i bivši bokseri iz naše zemlje. Ovaj susret dio je svojevrsnog bokserskog maratona koji FACE priprema za svoje gledaoce, koji će uz mečeve moći gledati i priloge i analize o samim bokserima.  Adnan Redžović koji nosi i nadimak 'bosanski lav', najbolji je bokser u BiH u super teškim kategorijama u kikboksu, boksu i tajlandskom boksu, te je evropski i svjetski prvak. U kikboksu do sada je zabilježio 31 pobjedu i svega devet poraza, a u boksu je odnio devet pobjeda sve u međunarodnim takmičenjima.  FACE ovim nastavlja prikazivati seriju vrhunskih sportskih događaja, od sada i bokserskih, nakon uspješnih prenosa fudbalskih mečeva, prijateljskih te kvalifikacijskih utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine, kombinovanih prijenosa kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu te teniskog Roland Garrosa. Subota, 6. juli, 2013., odmah poslije Centralnog dnevnika, pratite još jednu sportsku ekskluziv na FACE-u – borbu našeg Adnana Redžovića protiv ruskog boksera Alexandera Vasileva. 

 

Poslije fudbala i tenisa, novi sportski spektakl na FACE TV, a ovog puta je na redu boks. Adnan Ćatić, 34-godišnji as, 6. jula u Vestfalenhale u Dortmundu boksuje protiv Crnogorca Predraga Radoševića. Pobjednik ovog meča dobiće šansu da postane izazivač za svjetsku titulu u IBF verziji i svi se nadamo da će to biti naš Ado.

 

Ćatić je trostruki svjetski prvak i brojnim navijačima obećava pobjedu kao potvrdu visokog renomea jer je u 43 profi meča ostvario 37 pobjeda dok je Radošević slavio u 27 okršaja.  FACE TV će te subotnje večeri imati pravo bokserski maraton jer će gledaoci imati priliku da vide i dosta priloga i analiza u studiju prije velike bitke dva borca koja će se svi se nadamo završiti radosno za sve kojima je Bosna i Hercegovina u srcu. Adnan Ćatić – Predrag Radošević, 6. jula iz Dortmunda, direktno i eksluzivno,  od 23:20 sati samo na FACE-u!