28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 05 Juni 2013 15:44

SDP: Potvrda navoda ZB-a

Općinska organizacija SDP BiH Zenica ovim zvaničnim saopštenjem želi potvrditi određene napise koji su se pojavili u medijima. 

 

OO SDP BiH Zenica je održala sjednicu općinskog odbora 3.6.2013. (ponedjeljak) na kojoj se raspravljalo o radu kadrova SDP-a na odgovornim javnim funkcijama. Nakon sastanka Općinska organizacija SDP BiH Zenica je uputila inicijativu prema Kantonalnoj organizaciji SDP BiH Zeničko – dobojskog kantona za podnošenje ostavki  kadrova čijim radom članstvo nije zadovoljno. 

 

O upućenoj inicijativi će se odrediti KO SDP BiH ZDK i konačno donijeti odluku o kadrovima kojima je uskraćena podrška od strane OO SDP BiH Zenica u daljem obnašanju odgovornih javnih funkcija. Za očekivati je da će se do kraja sedmice KO SDP BiH ZDK očitovati o pokrenutoj inicijativi, za podnošenje ostavkih pojedinih kadrova, od strane OO SDP BiH Zenica, navodi se u saopćenju.

 

Podsjetimo, sinoć je Zenicablog ekskluzivno objavio potvrđene informacije o smjeni čelnih ljudi ZDK, premijera Fikret Plevljaka i ministra prometa ZDK Raifa Seferovića. Detalji ovdje. .