18 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 22 April 2013 21:49

Almy: imena nagrađenih

 Kao znak zahvalnosti svojim kupcima preduzeće Almy je organizovalo nagradnu igru „Natoči i osvoji“, zajedno u saradnji sa njihovom turističkom agencijom Almy Travel, te obezbjedilo vrijedne nagrade za ukazano povjerenje kupaca. Objavljujemo imena nagrađenih. 


Turisticka agencija Almy Travel Vam poklonila je vjernim korisnicima usluga kompanije Almy  pet putovanja u Istanbul i pet putovanja u Prag – Beč u igri započetoj 11. marta. U igri su mogli učestvovati svi kupci koji kupe bilo koju vrstu naftnih derivata u vrijednosti jednakoj ili većoj od 20 KM na benzinskim pumpama, sve do jučer.

 

Kako bi  obezbjedili raspodjelu nagrada kupcima iz Zenice i Zavidovića, nagradne kupone su odlučili izvlačiti iz dvije nagradne kutije. Izvlačenje je vršeno naizmjenično iz obje kutije sa nagradnim kuponima. Nadzor i kontrolu izvlacenja su vršili Almir Begić, direktor marketinga,  Almir Alić, direktor turističke agencije Almy Travel, te Muhamed Suljić, direktor sektora trgovine naftom.

 

ISTANBUL
1. Mustafa Bavrk
2. Hamdo Osmanović
3. Miroslav Kuzmić
4. Fikret Garić
5. Nermin Hadziomerović

Prag&Beč
1. Bego Avdić
2. Hadzo Muratović
3. Senad Mahovac
4. Harun Šaranović

5. Senad Ikanović 


Čestitamo sretnim dobitnicima i želimo im sretan put i lijep boravak. Molimo dobitnike da se jave u turističku agenciju Almy Travel, ulica Maršala Tita 47 zbog detaljnijeg dogovora oko preuzimanja vaučera za nagradno putovanje, poručuju iz Almy grupacije, te dodaju Pozivamo građane da i dalje prate naš rad i naše akcije te da u njima učestvuju i tako ostvare dodatne pogodnosti koje preduzeće Almy nudi svojim kupcima u svim djelatnostima kojima se bavi. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim našim kupcima na ukazanom povjerenju, koje ćemo u narednom periodu opravdati svojim predanim radom, kvalitetom proizvoda i visokim nivoom pruženih usluga. Sa nama uvijek dobivate više!!!!!

 

 Preduzeće Almy d.o.o. Zenica je osnovano 1989 godine. Glavna djelatnost preduzeca Almy d.o.o. Zenica je trgovina naftom i naftnim derivatima. U svrhu realizacije ove djelatnosti, pored voznih jedinica za ovu namjenu, preduzeće Almy u svom vlasništvu ima skladište lož ulja, terminal tečnih naftnih derivata i četiri benzinske pumpe, po dvije benzinske pumpe u Zenici i u Zavidovićima.

Povezani članci (by tag)