28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 08 April 2013 18:42

Telemach: umanjenje računa

Poštovani, Kao što ste već upoznati, u mjesecu martu dogodili su se nepredviđeni prekidi u pružanju dijela telekomunikacijskih usluga kompanije Telemach na području Zenice koji su prouzrokovani vanrednim okolnostima.


Uvažavajući naše pretplatnike pogođene ovom situacijom i brinući o potrebama istih za korištenjem telekomunikacijskih usluga, odlučili smo se da pretplatnicima Telemacha i Telekabela sa područja Zenice izvršimo umanjenje računa za afektirane usluge Interneta, Telefonije i Digitalne televizije za mjesec mart 2013.godine za 10%.


Stalno imajući u vidu da su naša najveća vrijednost naši pretplatnici, mi ćemo nastaviti sa angažmanom na stalnom poboljšanju kvalitete usluga i cjenovne pristupačnosti istih, kako kroz samostalne tako i kroz usluge DUO i TRIO MIX paketa.


Iskreno se nadamo da se ovakvi ili slični napadi na našu infrastrukturu i kompaniju Telemach kao i na telekomunikacije uopšte, više neće događati.
Ovim putem, pored umanjenja iznosa računa za mart, posebno Vam se zahvaljujemo na razumijevanju i podršci koju ste nam pokazali u ovakvim situacijama. 

Vaš Telemach