25 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 28 Mart 2013 09:09

Uspjeh naših frizera

 Frizerka Sabina Karić (Frizersko-kozmetički saloni CHARM Zenica) i Ahmed Karić ( salon HARDY Kakanj) na Internacionalnom takmičenju frizera  održanom  u Sarajevu osvojili su vrijedne nagrade.  Sabina je u kategoriji HAIRE UP AND DOWN osvojila 2., u kategoriji SVADBENIH frizura 3. , te u ukupnom plasmanu HAIRE UP AND DOWN peto mjesto.

 

Ahmed je u kategoriji TEHNIKA za muškarce prvi rad osvojio 4. mjesto, kategoriji TEHNIKA za muškarce drugi rad 4. mjesto, te  ukupan plasman 4. mjesto.

 

Na takmičenju je bilo 150 takmičara iz Rusije, Holandije,Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Sabina i Ahmed  su učestovali  u tri kategorije sa po dva  modela (Azra Šišić, Indira Čančar, Senad Plasto i Armin Kukić).

 

Oboje su sticali znanje kod starih i poznatih zeničkih majstora frizerstva. Ovo nije prvi put da učestvuju na Međunarodnim frizerskim takmičenjima i van granica BiH gdje su također postizali zapažene rezultate. Inače, Sabina Karić je vlasnica Frizersko-kozmetičkih salona Charm. Kontinuirano radi na edukaciji koja je neophodna kako bi se pratila savremena kretanja u frizerskoj i kozmetičkoj industriji. Edukacija, frizerski sajmovi i seminari u Londonu, Milanu, Beču, Amsterdamu, Bolonji i Zagrebu kao i svim seminarima u BiH. Također  frizersko-kozmetički salon Charm organizira edukacije za osobolje kako na frizerskim tako i kozmetičkim seminarima.

 

KLIKNI OVDJE DA VIDIŠ FOTO GALERIJU

Povezani članci (by tag)