29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 14 Mart 2013 00:05

Horde zla sa direktorom Čelika

Sljedeći članak prenosimo sa sajta Hordi zla, a kao nastavak ranije naše priče sa OVOG linka Danas (13.03.2013.) predstavnici navijačke grupe "Horde zla", nogometnom klubu "Čelik" Zenica, vratili su novac koji je uprava ovog kluba uplatila za karte našim navijačima koji su ostali u Zenici poslije gostovanja našeg kluba, navodi se u vijesti.


Druženje sa direktorom NK Čelik trajalo je duže nego smo očekivali, sat vremena, na kojem smo rezimirali događaje iz Zenice, nakon čega je istom predat novac koji smo skupljali predhodne sedmice.

 

Ovom prilikom moramo istaći da nismo skupili puni iznos od 418 KM tako da je dio novca namiren iz kase grupe. Akciju svejedno smatramo uspješnom jer su naši navijači vratili 80% od ukupne sume, što je za svaku pohvalu i svi koji ste doprinijeli tome budite ponosni na činjenicu da smo sačuvali obraz i ugled grupe. Greška nam se desila i treba raditi na tome da se više ne ponovi.

 

Ovaj put je većina pokazala zrelost i spremnost da se uhvati u koštac sa greškama koje se dešavaju. Manjina koja je mogla, a nije vratila 4 KM treba da propadne u zemlju i tamo ostane dok svi ovo ne zaboravimo. A nećemo zaboraviti. HORDE ZLA