28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 02 Mart 2013 20:41

Tarik se vratio na posao

Po Tarika Filipovića (40) ispred njegova stana u zagrebačkoj Kustošiji došao je HRT-ov kombi. Glumac je izašao na štakama u pratnji supruge Lejle (36). Dok je ulazio u kombi, napravio je bolnu grimasu, no ipak je bez pomoći sjeo na sjedalo. Cijelo vrijeme ga je hrabrila Lejla koja mu je, kako je više puta isticao, najveća potpora otkako ga je na pješačkom prijelazu u kvartu oborio terenac. Nakon nesreće prošao je tešku i kompliciranu operaciju, kao i višetjednu rehabilitaciju u toplicama.

 

 

Zbog ozljede će odgoditi proslavu 41. rođendana. Iako se vratio na voditeljski posao, Tarik se ne smije naprezati. Kako bi se oporavio, svaki dan izvodi vježbe koje mu je propisao fizioterapeut. Posjećuju ga obitelj i najbliži prijatelji koji su tužni što glumac ove godine neće slaviti 41. rođendan. Kažu da mu samo žele puno zdravlja i da što prije bude na nogama. U nesreći je glumac slomio koljeno i potkoljenicu, koju su mu artroskopski operirali u privatnoj poliklinici. Tarik je imao sreću u nesreći. Na njega je, dok je ležao na pločniku, umalo naletio automobil iz suprotnog smjera. Rekao je kako se nada da će na tom pješačkom prijelazu konačno postaviti semafor jer je raskrižje jako opasno. Boji se pustiti sina Dina (9) da ondje sam prelazi cestu. Osim nesreće, nedavno se našao u problemima zbog tužbe koju je protiv njega, Renea Bitorajaca i Tome Kašljevića podnijelo kazalište u Pazinu. Moraju platiti 4,236.000 kuna zbog požara koji je izbio dok su 2004. izvodili “Magic art show”. Usred predstave baklja je zapalila zavjesu, a vatra se proširila i uništila prva dva reda sjedala. Glumac će cijeli vikend provesti snimajući nove epizode HRT-ova kviza “Sve u 7”. U dva dana snimit će šest emisija. Budući da se kviz snima nekoliko mjeseci unaprijed, Tarik poslije nesreće nije morao tražiti zamjenu.

 

- Kviz ‘Sve u 7’ odradit ću na štakama. Nemam što skrivati – rekao je odmah nakon nesreće optimistični glumac. Obećanje je ispunio. Urednik emisije Mario Sedmak još prije je rekao kako će se pobrinuti da Tariku na snimanju bude ugodno. 

 

- Snimanje je prošlo u najboljem redu. Gledatelji neće ni primijetiti da mu je noga bila ozlijeđena. Zbog Tarika ne moramo ništa mijenjati u rasporedu snimanja, sve ide po planu – rekao je Sedmak. Glumac je jedva dočekao dan kad će se vratiti na posao jer, kako je rekao, nije navikao mirovati i ne raditi ništa.

 

- Prvi dan snimanja prošao je odlično. Bilo je malo napornije, ali sve u svemu sjajno. S divnom ekipom i cijelom logistikom nije ni moglo biti drugačije. Oni su velikim dijelom zaslužni što i danas tako uživam u snimanju kvizova kao i na početku – kratko je rekao Tarik nakon snimanja. Kako doznajemo, publika u studiju bila je oduševljena što je glumac došao na snimanje. Pozdravila ga je dugotrajnim pljeskom. U predstavi “Ne igraj na Engleze” u njegovu matičnom kazalištu Kerempuh, Tarika je zamijenio kolega i prijatelj Rene Bitorajac. Njihova autorska hit predstava “Spektakluk”, u kojoj obojica glume, neće se igrati još neko vrijeme, dok se Tarik ne oporavi. U kazalištu se nadaju da će se što prije vratiti.

 

(24sata.hr)