28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 07 Februar 2013 22:31

Foto: Akcija za malu Aminu

 Fotoreporter Reutresa Dado Ruvić pokrenuo je humanitarnu akciju kojom želi pomoći svojoj mladoj sugrađanki Amini Dilaver. O tome od čega Amina boluje saznajte ovdje. Dadina namjera je da neke od svojih fenomenalnih fotografije izradi u velikom formatu 100x60 cm sa pripremom za postavljanje na zid, te organizuje prodajnu humanitarnu izložbu tokom  marta u Zenici. Fotografije će biti prodavane po cijeni od 100 KM, a nakon plaćanja isključivo njihove štampe, 75 KM od svake prodane fotografije biće uručeno porodici Amine Dilaver. 

 

Fotografije možete skinuti kao katalog na 15 stranica sa nazivima (2,3 MB) pogledati i odabrati nakon što desnim klikom idete na save as OVDJE U PDF KATALOGU.

 

Sve o bolesti, djevojčici, možete pročitati ovdje http://aminadilaver.com Na linku se nalaze i INO i domaći račun u banci, broj humanitarnog telefona, kontakt adresa i broj porodice. Imajte razumjevanja da je stranica tek otvorena i da će u narednim danima biti punjena podacima, scanovima bolničke dokumentacije i sl. 

 

Vi imate najmanje tri načina da pomognete akciju.

1. Da kontaktirate Dadu Ruvića, na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili 061 362 332 kad pogledate fotografije i odaberete jednu ili više njih za sebe. (Moguća je izrada i prodaja više primjeraka iste fotografije)

2. Uplatite lično ili putem računa pomoć za malu Aminu svi podaci su na linku http://aminadilaver.com

3. Proširite na svoj način i svojim prijateljima glas o ovoj djevojčici, potrebi njene hitne operacije i samoj akciji prodaje fotografija. 

 

Vjerujem da će vam porodica Amine Dilaver biti zahvalna ukoliko uradite bilo šta od ovoga.

 POGLEDAJTE KATALOG online