28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 09 Novembar 2012 00:40

Čelik večeras dočekuje Leotar

Raport iz RK Čelik  pred današnju utakmicu VEČERAS: SVI NA RUKOMET! • Duvnjaku napukla ruka i biće oko mjesec dana van trena – šansu dobija mladi Haso Ćosić
• Publika nam je potrebnija nego ikada do sada – apeluje predsjednik kluba Pane Škrbić - U Rukometnom klubu ,,Čelik'' sve je spremno za večerašnju derbi utakmicu Premijer lige BiH, protiv odlične ekipe, petoplasiranog Leotara iz Trebinja, koja se igra večeras (petak) u 19.00 sati u Gradskoj areni.

 

- Pomoć naše publike i vjernih navijača nam je sada potrebnija nego ikada do sada – apeluje predsjednik RK ,,Čelik'' Pane Škrbić. – Nalazimo se u jednom važnom trenutku za dalju budućnost Kluba, ne pretjerujem kada kažem da nam je zbog konsolidacijije tima ova utakmica ,,biti ili ne biti'', a nakon odlaska našeg golmana Adana Šabanovića u Atletiko Madrid. Svi igrači su naošterni i odlučni da ovu utakmicu odigraju za svog ,,Šabana''. Siguran sam da će večeras publika vidjeti jedan borben, oštar, snažan rukomet, a do nove pobjede potrebna nam je podrška publike. Zato pozivamo sve one koji vole ovaj grad i vole rukomet – da obavezno dođu večeras u Gradsku arenu – kaže Škrbić.

 

POVREDA DUVNJAKA
Rukometaši su u srijedu uveče, pošto nisu imali uslova za treniranje u Zenici (Koncert Dragane Mirković u Gradskoj areni) u Doboju odigrali prijateljsku utakmicu sa ekipom SEHA lige ,,Slogom'' (,,Sloga'' je pobijedila sa četiri gola razlike). Na toj utakmici trener Miki Filipović je isprobao sve igrače i uigravao ekipu za susret sa ,,Leotoarom'', a visoku cijenu, nakon žestokog, nekorektnog i grubog starta igrača ,,Sloge'' - Biljake je platio mlado desno krilo ,,Čelika'' Milan Duvnjak, koji je ,,zaradio'' napuknuće lijeve ruke i prema prvim procjenama ljekarskog tima odustvovaće sa terena oko mjesec dana.

 

- Žao mi je zbog Duvnjaka, koji je u dosadašnjem toku prvenstva naš najstandarniji igrač, ali u ovm trenutku koga nema bez njega se mora. Drago mi je da su svi ostali igrači spremni i orni za igru. Očekujem žestok sudar dvije ekipe i dva koncepta igre ,,Čelika'' i ,,Leotara'' i pobjedu svog tima – kaže kratko Miki Filipović.

 

DERVENČIĆ: IDEMO NA POBJEDU!
Mirza Dervenčić je jedan od uzdanica rukometaša ,,Čelika'' – i u odbrani i u napadu. On za ovaj portal kaže: - Imamo dosta motiva, bolji smo od ,,Leotara'' i idemo na pobjedu!
Pozivam moje prijatelje, sugrađane, Zeničane i Zeničanke da prisustvuju ovom žestokom dvoboju. Obećavam u svoje i u ime saigrača fantastičnu i borbenu igru, onakvu kakvu naša publika najviše voli – ističe Dervenčić.

 

MI I SA SVOJE STRANE POZIVAMO SVE LJUBITELEJ RUKOMETA I SPORTA UOPŠTE DA U PETAK, 9. NOVEMBRA U 19.00 SATI DOĐU U GRADSKU ARENU
ZENICA I BODRE RUKOMETAŠE ,,ČELIKA'' NA POBJEDNOSNOM PUTU KA VRHU TABELE POD PAROLOM – SVI NA RUKOMET!