19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 04 Oktobar 2012 13:29

Poruka premijera pred izbore

Poštovane građanke, poštovani građani Zeničko- dobojskog kantona, u nedjelju, 7. oktobra u našoj domovini održavaju se Općinski izbori. Na glasačkim listovima imat ćete mogućnost izabrati, po Vašem izboru, najbolje političke subjekte i njihove kandidate ili nezavisne liste i njegove kandidate.


Ono što je zajedničko svim građanima Zeničko- dobojskog kantona je želja za boljim i prosperitetnijim životom. Također, ono što bi trebala biti zajednička želja, a ne manje važna, jeste da svi Vi, koji imate pravo glasa, u nedjelju izađete na izbore i glasajući obavite svoju građansku dužnost.

Poštovane građanke i poštovani građani Zeničko- dobojskog kantona,


znajte da uvijek, obavljajući svoju građansku dužnost, Vi direktno učestvujete u kreiranju općih prilika u svojoj mjesnoj zajednici, svojoj mahali i u svojoj općini. Ne želim da, zbog trenutnog raspoloženja, ignorirate priliku koja Vam se pruža 7. oktobra i da aktivno učestvujete u izboru političkih predstavnika koji će voditi život u Vašim lokalnim zajednicama. Budite svjesni da ste potrebni ovoj državi, da je potreban Vaš glas, glas kojim će te poslati poruku onima koji žele voditi općine u Zeničko- dobojskom kantonu. Samo Vaše razmišljanje opisano u glasačkom listu može biti smjernica kako će svih 400 000 građana Zeničko- dobojskog kantona živjeti u narednom periodu.


Nemojte odustati, izađite na izbore 7. oktobra.

S mojim iskrenim poštovanjem i uvažavanjem

PREMIJER
mr. sci. Fikret Plevljak s .r.