19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 03 Oktobar 2012 08:18

SDP o dvije Zenice

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine Zenica je održala sinoć još dva predizborna skupa u nizu predizbornih skupova u proteklih 25 dana. Sinoć su održani skupovi u Jastrebcu i Bistričaku. I ovaj put je potvrđeno da se Socijaldemoratska partija BiH Zenica bavi konkretnim rješenjima problema.


Obzirom da oni, koji se bave kandidatima SDP-a nemaju vremena baviti se rješavanjem problema građana Općine Zenica, vjerovatno žive u potpuno drugoj dimenziji naše Zenice. U njihovoj Zenici je sve divno, krasno i nema aspolutno nikakvih problema. Jedina smetnja u toj njihovoj Zenici je Socijaldemokratska partija BiH Zenica koja za to vrijeme vidi uništena lokalna preduzeća „Dom štampe“, „Zenica stan“, „Zening“, „Komrad“ i ona koja su na redu da se sistematski unište kako bi mogla biti kupljenja od strane njihovih lokalnih tajkuna. U njihovoj Zenici nema pasa lutalica, nema problema aerozagađenosti i grijanje je kvalitetno i gotovo svi su zaposleni. Da, zaposleni su svi koji su pripadnici njihove stranke.

 

Za razliku od njih mi živimo u istoj Zenici kao i ostali građani, i mi vidimo sve ove probleme. Nudimo i rješenja za ove probleme. Zato bez imalo srama SDP-ov kandidat za načelnika Oćine Zenica Munib Husejnagić traži podršku od građana za svoj program koji namjerava sprovesti sa budućim vijećnicima SDP-a u OV Zenica.

 

Na kraju mi iz SDP-a otvoreno pitamo akutelni režim na lokalnom nivou gdje su i zašto nisu postavljeni displeji koji pokazuju trenutnu zagađenost zraka u Zenici. TI isti displeji su prema obećanjima aktulenog režima na lokalnom nivou trebali biti postavljeni u septembru.