25 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 16 Septembar 2012 00:36

Stranka za BiH u Lokvinama

Stranka za Bosnu i Hercegovinu u posjeti MZ Lokvine: Mjerenje tlaka, šećera i druženje uz muzike - Stranka za Bosnu i Hercegovinu OO Zenica posjetila je jučer MZ Lokvine a sve s' ciljem besplatnog mjerenja tlaka i šećera. Veliki broj mještana MZ Lokvine izrazio je zainteresovanost za ovom akcijom koja je zabilježila višesatno trajanje, što je dovoljan pokazatelj koliko je onih koji su došli da podrže ovu akciju ali i Stranku za Bosnu i Hercegovinu.

 

Po završetku navedenih akcija, veliki broj prisutnih mještanja zajedno sa članovima i kandidatima Stranke za Bosnu i Hercegovinu uživali su u druženju uz muziku. Mještani zasićeni „standardnim“ protokolom i predstavljanjem kandidata ovaj put su dobili osvježenje od Stranke za Bosnu i Hercegovinu koja je ovu akciju realizovala sa akcentom na muziku i druženje, uključujući indirektnu komunikaciju sa kandidatima za sve one koji su željeli upoznati bolje one koji su na listi. Također, kandidati su se upoznali i sa problematikom MZ Lokvine te se obavezali da će iste po ulasku u Općinsko vijeće u što kraćem periodu riješiti.

 

Stranka za Bosnu i Hercegovinu će nakon ove uspješne akcije u MZ Lokvine nastaviti svoj put i akcije mjerenja tlaka i šećera, uz nastojanje da svim građanima i građankama pokuša obezbijediti lijepo druženje koje je u ovim teškim danima pravi poklon za sve.