29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 25 Avgust 2012 06:54

Jagodić bez sedmorice ?

Šestorica otrovanih i jedan povrijeđeni fudbaler problemi su koji su zadesili Vladu Jagodića, trenera NK Čelik uoči derbi utakmice četvrtog kola Bh. Telecom Premijer lige BiH.

Njegov tim, prema svemu sudeći, u nedjeljnom duelu sa Širokim Brijegom na Kamberovića polju od 17 sati (direktan TV prijenos na BHT) nastupit će desetkovan. Iz još ne utvrđenih razloga stomak su otrovali Meksud Čolić, Marko Nestorović, Semir Bajraktarević, Dejan Božičić, Stipe Barać i Stefan Maletić, dok je „veznjak“ Alen Dedić povrijeđen i izgubljen je u narednih četiri ili pet kola.

 

„Široki Brijeg je veoma kvalitetna ekipa koja ima 17, 18 igrača približnog kvaliteta. Dat ćemo svoj maksimum ko god da zaigra u nedjelju. Nadam se da ćemo uz veliku pomoć navijača osvojiti tri boda i ostati u vrhu tabele“, očekivanja su Mešanovića.

Autobus „Škripara“
Na utakmicu u Zenicu dolazaka su najavili i gostujući navijači, to jeste simpatizeri NK Široki Brijeg. Popularno zvanih „Škpripara“ trebalo bi biti oko 50, a bit će smješteni u odvojenom „boksu“ na tribini stadiona Kamerović polje.

Autor: Dino Kurbegović