28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 11 Maj 2012 12:38

Brutalna tuča Zeničanki

Četiri zeničke tinejdžerke na najneprikladniji mogući način postale su hit na internetu i to društvenoj mreži "Facebook", nakon što je objavljen video u kojem su one obilježene kao akteri i očevici nemilog događaja. 



Brutalna tuča, odnosno napad jedne na drugu djevojku dogodio se, kako se vidi na snimku, ispred Srednje zanatske škole, a sve "potpisane" učesnice, 17 i 18-godišnje djevojke Kenana K., Velida S., Muamera A. i Medina Š., koja je i postavila video su navodno učenice te škole iz istog razreda, jer se na njihovim profilima na ovoj društvenoj mreži nalaze i zajedničke fotografije "iz vremena ljubavi".

Video su u četvrtak uvečer i petak prijepodne "podijelili brzinom svjetlosti" po internetu. 

U policiji nema zabilježen slučaj nanošenje ozljeda, niti prijava po ovom slučaju, iako se na snimku vidi da je jedna od učesnica zadobila znatne ozljede. Njihovi poznanici po internetu kao povod za ovakav napad naveli su ljubavne i druge "nesporazume", a očigledno je da je "snimateljka" bila upoznata da će se presretanje i napad dogoditi. 

Na kraju, zanimljivo je da na "Facebook" profilu Medine Š., koja je objavila video s ponosom, stoji da je članica jednog lokalnog tekvando kluba. / Dnevni avaz




(1) maj 9, 2012 11 10poslije podne by webavaz