28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 29 April 2012 20:26

Glasajte za Ruvićeve fotose

Naš sugrađanin i fotoreporter čuvenog Reutersa u konkurenciji je za fotku godine beogradske agencije Beta na međunarodnom fotokonkursu, koji je od ove godine uveo i nagradu publike. U užem izboru pronašle su se njegove dvije fotografije, jedna poznata "Zenica u magli" i druga koju je napravio tokom godisnjice rata u Bosni.
Potrebno je otvoriti OBJE fotografije čije linkove dajemo u nastavku i kliknuti "Like" na njima da biste glasali za našeg sugrađanina, ukoliko želite.

 


FOTKA BROJ 1

 

FOTKA BROJ 2

 

Fotografije ovogodišnjeg međunarodnog konkursa Betina fotografija godine postavljene su na Fejsbuku gdje posjetioci mogu da glasaju za najbolju.  Rezultati glasanja publike biće saopšteni na otvaranju izložbe 17. maja u beogradskoj galeriji New moment. Glasanje na Fejsbuku, na foto galeriji Bete, otvoreno je do 13. maja u ponoć. Autor čiji rad dobije najviše glasova biće nagrađen mobilnim telefonom Sony Ericšon Xperia pro. Među glasačima biće izabran i dobitnik paketa od jednog kilograma čokolade, koji dodeljuje Soko Štark, deo Atlantic grupe. To je deveti konkurs za najbolju novinsku fotografiju u organizaciji novinske agencije Beta.

 

Na otvaranju će biti proglašene prve tri nagrade po odluci žirija i specijalne nagrade generalnog sponzora Telekoma i Medijske organizacije jugoistočne Evrope (SEEMO).
Izložba Betina fotografija godine biće i ove godine otvorena u Kulturnom centru Srbije u Parizu 15. jula, a potom u oktobru u Umetničkom centru Sent Bridžid u Otavi, u Kanadi.
Na ovogodišnjem konkursu učestvovalo je 125 autora iz 13 zemalja sa 518 fotografija.