19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 22 Oktobar 2011 01:35

Zeničani pozvani u reprezentaciju Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

kumiteDana 21.10.2011.g.  je na adresu Karate kluba "Kumite" Zenica iz Tradicionalne Karate-do asocijacije BiH, stigao poziv za takmičare našeg kluba u Reprezentaciju BiH. Naša Reprezentacija će 14.12.2011.g. uzeti učešće na Svjetskom prvenstvu u Tradicionalnom karateu koje će se održati u Beogradu, na kojem prestižnom prvenstvu bi trebali nastupiti i naši takmičari. Na posljednjem Europskom prvenstvu imali smo pozvana dva takmičara, a ovaj put su selektori Reprezentacije BiH odabrali 8 predstavnika iz našeg kluba. Kao takmičari dječije reprezentacije pozvani su:

Huseinspahić Naida
Ismić Nudžejma
Velić Emra
Husaković Hamza i
Pašanbegović Hamza.

Kao predstavnici sudijske ekipe iz našeg kluba pozvani su Elvir Huseinspahić i Fahrudin Muratović, a kao jedan od trenera pozvana je Irma Fetić.

Uprava kluba je već organizovala pripreme naših reprezentativaca, a predstoji nam i veliki napori u pribavljanju finansijskih sredstava jer trenutno nemamo ni sponzora ni donatora.

Kako su naši prestavnici obilježili ovu takmičarsku godinu kao veoma uspješnu, što su zapazili i selektori reprezentacije, nadamo se da će i na Svjetskom prvenstvu naši reprezentativci ostvariti zapažene rezultate.

--
  Sportski pozdrav !

          Karate klub "Kumite" Zenica
Posjetite nas : www.karate-kumite.com
         Facebook: Karate klub Kumite
            Kontakt mob. 38762644830

Čitano 3028 puta